Kaspersky Sandbox-servers toevoegen.

Om computers te verbinden met Kaspersky Sandbox-servers met virtuele afbeeldingen van besturingssystemen, moet u een serveradres en een poort invoeren. Raadpleeg voor details over het inzetten van virtuele afbeeldingen en het configureren van Kaspersky Sandbox-servers de Kaspersky Sandbox Help.

Kaspersky Sandbox-servers toevoegen aan de webconsole:

1. Selecteer DevicesPolicies & Profiles in het hoofdvenster van de webconsole.
  2. Klik op de naam van het Kaspersky Endpoint Security-beleid.

U ziet nu het venster met de beleidseigenschappen.

3. Selecteer het tabblad Application settings.
  4. Ga naar Detection and ResponseKaspersky Sandbox .
  5. Klik in het blok Kaspersky Sandbox servers op Toevoegen.
  6. Dit opent een venster; voer in het venster het Kaspersky Sandbox-serveradres (IPv4, IPv6, DNS) en de poort in.
  7. Sla uw wijzigingen op.